Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Earthpac Oy vaihtaa toimitusjohtajaa

Earth pac Oy

Tiedote (julkaisuvapaa 25.6.2012)

Earth pac Oy:n hallitus on nimittänyt Samuli Vanhalan (42) Earth pac Oy:n yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Samuli Vanhala ottaa tehtävän vastaan lokakuussa 2012. Vanhalalle yhtiö on tuttu entuudestaan, kun hän on toiminut yhtiön palveluksessa myyntijohtajana vuosina 2000-2003. Tammikuun 2012 alusta lukien Vanhala on toiminut yhtiön varatoimitusjohtajana.

Yhtiön pitkäaikainen yrittäjä, toimitusjohtaja Raimo Jääskeläinen siirtyy yhtiössä uuteen projektitehtävään. Raimo Jääskeläinen on yhtiön hallituksen jäsen. ”Haluan kiittää kaikkia sidosryhmiämme hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa uudelle toimitusjohtajalle Onnea ja menestystä tehtävässään”.

Earth pac Oy:n

Hallitus

Lisätietoja:

Samuli Vanhalalta +358 44 7888 409 ja Raimo Jääskeläiseltä +358 40 558 41 58

Earthpac Oy on kokonaisvaltainen kumppani yrityksenne pakkausmateriaalien hallintaan. Valmistamme, markkinoimme ja jakelemme vuosittain noin 1,5 miljoona teollisuuden logistiikkapakkausta. Moderni ja automatisoitu tuotantomme yhdessä korkealaatuisten raaka-aineiden, osaavan henkilökunnan sekä toimivan logistiikan kanssa varmistavat korkeatasoisen palvelun. Earthpac Oy on perinteikäs suomalainen yhtiö ja yksi alansa johtavista yrityksistä.