Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Earthpac Oy vahvistaa johtoaan varmistaakseen kasvustrategiaansa

DI Harri Kaisto (43) on nimetty Earthpac Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.2.2017. Kaisto toimii tällä hetkellä johtajana Oulun Energia Oy:ssä ja aikaisemmin hän on toiminut useissa eri tehtävissä Rautaruukki Oyj:ssä vuosina 2000 - 2014. Kaistolla on laaja kokemus prosessien ja toiminnan kehittämisestä sekä tuotannon ja liiketoiminnan johtamisesta.

Earthpac Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Samuli Vanhala (46) jatkaa yhtiössä myyntijohtajana. ” Vanhalalla on ollut merkittävä rooli yhtiön kasvamisessa ja kehittymisessä nykyiseksi pakkauslogistiikan palveluyritykseksi. Yhtiön liikevaihto on kaksinkertaistunut siitä, kun Vanhala aloitti tehtävässään. Uudessa tehtävässään Vanhala pystyy edelleen tukemaan tätä kehitystä, keskittyessään aikaisempaa enemmän myynnin ja liiketoiminnan johtamiseen sekä kehittämiseen. Vanhala on myös yhtiön merkittävä yksityisomistaja” kertoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Pertti Tarvainen.

”Earthpac Oy on vuosien ajan rakentanut määrätietoisesti strategista kumppanuutta omille teollisuusasiakkailleen. Yhtiömme on alan johtava toimija alallaan. Pakkauslogistiikkaamme on tuotteistettu ePac-palvelukokonaisuudeksi, jossa asiakas voi ulkoistaa koko pakkauslogistiikan hoidon meille. Autamme vapauttamaan asiakkaan tärkeitä resursseja, jolloin he voivat keskittyä ydinliiketoimintansa parantamiseen. Samalla asiakkaillemme syntyy kuin itsestään kilpailukykyloikka pakkaustoiminnoissa” päättää Samuli Vanhala ja toivottaa Kaiston tervetulleeksi yhtiöön.

 

Haapajärvellä 14.12.2016

Pertti Tarvainen                                                                               
hallituksen puheenjohtaja                                               

Lisätietoja:

Samuli Vanhala               044 7888 409  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Harri Kaisto                    050 4498 102  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.