Pakkaussuunnittelua ammattitaidolla ja kokemuksella

Pakkaussuunnittelulla säästää aikaa ja rahaa

Me Earthpacillä tarjoamme suunnittelua asiakkaillemme erilaisiin pakkaamisen tarpeisiin. Materiaalista ja pakkaustekniikasta riippumatta toteutamme projektit perinteisistä teollisuuden pakkauksista, varsin haastaviinkin projektipakkauksiin.

Jo yksittäinen pakkaus voi vaatia merkittävästi resursseja, ja usein pakkausprojektit joudutaan toteuttamaan tiukalla aikataululla oman yrityksen väkeä turhaan kuormittaen. Reagoimme nopeasti ja projektit ovatkin yleensä täsmäiskuja, joilla emme pelkästään ratkaise ongelmaa, vaan tuotamme asiakkaalle suuren hyödyn myös ajallisesti ja rahallisesti.

Case – HT Laser Oy

Asiakkaamme HT Laser Oy otti yhteyttä projektipakkaamistarpeissa loppuvuonna 2021. Heillä oli tarve toimittaa asiakkaalleen kolme haastavaa teräskomponenttia, jotka painoivat n. 1 000 kg kappale, ja olivat 7 metriä pitkiä. Toimitus oli tarkoitus suorittaa rekkarahdilla, ja etäisyyttä päätepaikkaan oli lähes 4 000 kilometriä. Projektin alkuvaiheessa oli selvä, että tuotteet oli syytä pakata huolellisesti ja niin, että pakkaus sekä purkaminen sujuu nopeasti ja turvallisesti.

Pakkauksen lopullinen suunnittelu, toteutus ja valmiin tuotteen toimitus toteutettiin nopealla aikataululla noin kahdessa viikossa. Onnistumisen mahdollistivat tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa ja tuotannon nopea reagointi asiakastarpeeseen.

Pakkauksen ripeä suunnittelu ja toteutus 

Suunnittelu pitää sisällään alkukartoituksen jälkeen 3D-mallinnuksen laatimisen, materiaalien määrittämisen, kustannuslaskelmat, ja mahdollisen testauksen. Asiakkaan hyväksymien suunnitelmien jälkeen, tuotteet valmistetaan yhdessä viidestä toimipaikastamme. Yrityksemme ammattilaisten suunnitteluosaamisen löytyminen saman katon alla tuotannon kanssa nopeuttaa toimintaa tämän tyyppisissä projekteissa, ja juuri siksi voimme vastata myös haasteellisen aikataulun tarpeisiin. 

Eri toimialoilla vaikuttavien asiakkaiden pakkausprojektien suunnittelu ja toteuttamien on meillä Earthpacissa työn suola, ja haastaa osaamistamme koko organisaatiossamme. Aina opitaan jotain uutta! On erityisen hienoa nähdä, kuinka kokeneet ammattilaiset soveltavat tietotaitoaan eri osa-alueilta, ja kuulla tyytyväiseltä asiakkaalta positiivista palautetta onnistuneesta lopputuloksesta.

Laajan asiakaskuntamme tarpeisiin tuotettujen pakkausten myötä on meille kertynyt kokemusta ja osaamista pitkältä ajalta. Haluamme palvella asiakkaita entistä paremmin tulevaisuudessa pakkaussuunnittelulla ja hyödyntämällä asiantuntijuuttamme!

Mikko Lahikainen

myyntipäällikkö

Earthpac Oy