PUUPAKKAUSTUOTTEET

Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaat puupakkausratkaisut. Valmistamme ja toimitamme kattavasti erilaisia puu- ja vaneripakkauksia. Vankka kokemuksemme eri toimialojen pakkausratkaisuista, sekä tehokas ja joustava toimintatapamme antavat oivallisen lähtökohdan kehittää ja toteuttaa kilpailukyisiä ratkaisuja juuri sinulle.

Puupakkausten materiaali on aina ISPM-15 standardoitua, uunikuivattua sahatavaraa. Valmistamme pakkauksia omien tai asiakkaidemme piirustusten mukaan, ja valmistussarjat ovat yksittäisistä kappaleista aina suurempiin toimituseriin. Oikea valmistusmateriaali ja tuoterakenne valitaan pakattavan tuotteen, kuljetusmuodon ja kohdemaan mukaan. Puupakkausten tuotevalikoimaamme kuuluvat standardi- tai asiakasmitoitettuna erilaiset laatikot, häkit, kuljetuspukit ja -alustat, sekä niihin liittyvät muut pakkausmateriaalit.

Olemme panostaneet tuotantokoneistoomme viime vuosina erittäin voimakkaasti – sen ja hyvien asiakaskumppanuuksiemme myötä olemme viime vuodet myös kasvaneet merkittävästi. Tätä haluamme vaalia myös jatkossa.

Ota meihin yhteyttä, keskustelemme mielellämme lisää siitä, kuinka teidän pakkaustoiminnan kilpailukykyä voidaan parantaa!

OTA YHTEYTTÄ

petrihaakana

Petri Haakana

+358 44 0106 205

Petri Haakana Earthpac Oy:n liiketoimintajohtajaksi

KTM Petri Haakana on aloittanut 1.3.2017 Earthpac Oy:n liiketoimintajohtajana. Haakanalla on pitkä ja laaja kokemus sisälogistiikan ja teollisuuspakkausten parissa. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Suomen Transval Group Oy:ssä ja HUB logistics Oy:ssä. Earthpac Oy:n palvelut ja tuotteet kattavat jatkossa entistä paremmin myös teknologiateollisuuden asiakaskunnan tarpeet. ”Petri Haakanan osaaminen ja näkemys tukevat erittäin hyvin Earthpacin … Lue lisää

puulaatikko

PUULAATIKOT

Puulaatikot antavat maksimaalisen suojan tuotteille ja ne kestävät kovaakin käsittelyä. Puulaatikoita käytetään tavallisesti painavien tai erityisen painavien pakkaamisessa. Meripakkaus- tai muu varustelu sovitaan aina erikseen.

hakki

HÄKIT

Häkit ovat edullinen vaihtoehto vähemmän suojaa vaativien tuotteiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen. Niitä voidaan pinota pakattunakin useita päällekkäin. Pakkaukset toimitetaan elementteinä tai valmiiksi kasattuna. 

Vanerilaatikko_768x432.jpg

VANERIPAKKAUKSET

Vaneripakkaukset ovat siistejä, kevyitä ja taloudellisia pakkauksia, sekä antavat hyvän suojan tuotteille. Ne kestävät hyvin käsittelyä sekä monenlaisia varastointiolosuhteita. Vaneripakkaukset soveltuvat keveytensä vuoksi erityisen hyvin lentorahtipakkauksiksi.  Vaneripakkaukset eivät yleensä tarvitse erillistä roiskevesisuojausta, joten ne sopivat hyvin myös meripakkauksiksi. Vaneripakkauksiin on mahdollista saada laadukkaasti myös erilaiset logopainatukset ja muut merkinnät, vaikka monivärisenä.

alusta

ALUSTAT

Alustojen tuotekirjo on hyvin laaja. Valmistamme lukuisan määrän erilaisia asiakasmitoitettuja lavoja, alustoja ja pukkeja, valmistuserien ollessa yhdestä kappaleesta aina suurempiin toimituseriin.
Järeimmät alustat ovat pituudeltaan yli 10 metriä ja niihin tuleva taakka voi olla painoltaan huomattava, jopa yli 10 tonnia. Toisaalta myös pienille tai vähän suojaa vaativille tuotteille toteutamme aina optimaalisen vaihtoehdon.