AJANKOHTAISTA

Tuotantotilojen laajennus Voikkaan tehtaalla

Earthpac Oy on saanut valmiiksi tuotantotilojen yli 2000 m2 laajennuksen Voikkaan tehtaalleen. Investointi on osaltaan mahdollistamassa Voikkaan tehtaan tuotantomäärien edelleen kasvattamisen, tuotantotehokkuuden kehittymisen ja aikaisempaakin paremman palvelukyvyn. ”Kysynnän kasvaessa tuotanto- ja varastotilamme ovat käyneet pieneksi ja tällä investoinnilla varmistetaan jatkossakin Voikkaan tehtaan tehokas ja laadukas toiminta sekä nykyisille että tuleville asiakkaillemme” kertoo Voikkaan tehtaan tehdaspäällikkö … Lue lisää

Käytettyjen lavojen ja kaulusten kierrätyspalvelu laajenee

Toimintamme laajentuessa olemme aloittaneet käytettyjen lavojen ja kaulusten keräys- ja kierrätyspalvelun myös uudessa Hämeenlinnan yksikössämme. Jatkossa pystymmekin tarjoamaan tätä palvelua kilpailukykyisesti lähes koko Suomen alueella. Kertyykö lavoja ja kauluksia sinulle satoja kappaleita varastoon? Haluatko ne nopeasti uudelleen kiertoon ja muutettua samalla ne euroiksi? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous meiltä! Miksi kannattaa myydä juuri meille? Asiakkaamme … Lue lisää

Avasimme uuden tehtaan Hämeenlinnaan

Haluamme palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme entistä paremmin ja entistä laajemmalla alueella. Tämän johdosta olemme avanneet uuden tehtaan Hämeenlinnan Hauholle toukokuussa 2020. Käytössämme ovat ajanmukaiset ja avarat, noin 3000 m² kokoiset tilat. Tarjoamme Hämeenlinnasta käsin kattavasti ePac-palveluitamme, uusia ja käytettyjä kuormalavoja sekä muita vaneri- ja puupakkaustuotteitamme.

Tuotantotilojen laajennus Voikkaan tehtaalla

Earthpac Oy on saanut valmiiksi tuotantotilojen yli 2000 m2 laajennuksen Voikkaan tehtaalleen. Investointi on osaltaan mahdollistamassa Voikkaan tehtaan tuotantomäärien edelleen kasvattamisen, tuotantotehokkuuden kehittymisen ja aikaisempaakin paremman palvelukyvyn.

”Kysynnän kasvaessa tuotanto- ja varastotilamme ovat käyneet pieneksi ja tällä investoinnilla varmistetaan jatkossakin Voikkaan tehtaan tehokas ja laadukas toiminta sekä nykyisille että tuleville asiakkaillemme”

kertoo Voikkaan tehtaan tehdaspäällikkö Timo Litmanen.

Uusi tuotanto- ja varastohalli on jo täydessä käytössä Voikkaan tehtaalla

Voikkaan tehdaspäällikkö Timo Litmanen on tyytyväinen uuden hallin valmistuttua. Uudet väljemmät tilat auttavat osaltaan myös turvallisuuden edelleen kehittämistä tehtaalla.