Earthpac Oy

Lunastettua luottamusta vuodesta 1995

Tarinamme

Toteutamme pakkausalan palveluamme Formula 1-maailmasta tutulla tavalla: olet niin hyvä kuin viimeinen kisa oli. Näin olemme toimineet perustamisvuodesta 1995 lähtien. Asennoidumme lunastamaan jokaisella työsuorituksella seuraavan toimeksiannon. Monta luottamuksen osoitusta on tullut, ja olemme kasvaneet 3 miljoonan pakkauksen valmistajaksi.

Asiakkaamme saavat meiltä puu-, kuitu-, ja muovipakkausten lisäksi erilaisia asiakaskohtaisia varastointi- ja logistiikkapalveluita. Pakkaustuotteet valmistamme valtakunnallista palveluamme varten viidessä tehdasyksikössä. Äänekosken, Kouvolan, Lieksan, Hämeenlinnan ja Kruunupyyn yksiköt kattavat maantieteellisesti Suomen, mutta pakkauksemme kulkevat rajattomasti kansainvälisessä logistiikassakin. Olemme alalla kasvava toimija, mutta asenne ja yrityksen juuret ovat pysyviä. Haapajärvi on edelleen yrityksen kotipaikka. Hallinnollista ja myyntitoimintaa on Haapajärven lisäksi myös Oulussa ja Nurmijärvellä.

Luottamuksemme toimintatapamme tuomaan pitkän aikavälin menestykseen perustuu Arvoihin, Asenteeseen ja Asiantuntijuuteen. Kolmen A:n lisäksi toimintaamme määrittää vastuullisuus. Toimimme sertifioidusti ympäristövastuun osalta, ja sosiaalinen vastuu on osa Earthpacin arkipäivää. Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen työympäristön. Vastuullisuuden ketjun eheyden nimissä vaadimme myös sidosryhmäämme noudattamaan eettisiä toimintatapoja.

Asiantuntijuus Earthpacilla tarkoittaa palvelun lisäksi ratkaisukykyä. Asiakkaamme tietää tuotteensa turvallisen siirron tarpeet, asiantuntijamme suunnittelee sopivan ratkaisun. Näin olemme aina toimineet – niin 1990-luvulla aloittavana yrityksenä kuin valtakunnallisena alan johtavana toimijanakin.

Sertifioitua toimintaa

Jatkuva toiminnan parantaminen vaatii hyvän pohjan mihin tukea kehitystyössä. Meille kivijalan antaa sertifioitu laadunhallintamme. ISO 9001 -standardin mukaisesti tosiasioihin pohjautuvat päätökset, lisäarvon tuottaminen asiakkaalle, luotettava toiminta ja kehitys ovat arkipäivän toimintamme kulmakiviä.

Valmistamissamme puisissa pakkauksissa käytetään ISPM 15 -standardin mukaista materiaalia. Puupakkaustemme mukana ei kulje puumateriaalia tuhoavia aineksia tai eliöitä. Näin varmistamme tuotteiden laadukkaan ja turvallisen kuljettamisen pakkauksissamme maailman laajuisesti.

Toiminnan ja johtamisen vastuullisuutta

Yhdessä ISO 9001 -laadunhallintajärjestelmän kanssa ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä luo Earthpacille toimintakokonaisuuden, jolla täytämme ekologisen ja sosiaalisen vastuullisuuden vaatimukset sertifioidusti.

Ympäristövastuu on ollut osa Earthpacin toimintaa ilman sertifiointiakin. ISO 14001-sertifikaatin vaatimukset pukevat sanoiksi ympäristön huomioimisen tuotevalmistuksessa, yritystoiminnassa ja tuotteiden elinkaaressa. Toimintaa kontrolloidaan ja kehitetään toimipisteissämme. Aitojemme ulkopuolella ympäristövastuullinen toiminta näkyy mm. käytettyjen kuormalavojen ostamisessa ja kierrättämisessä.

Vastuumme työntekijöitämme, heidän työoloja ja -turvallisuutta kohtaan, on meidän eettisen toiminnan perustuksia. Jotta palvelu ja kehitys on mahdollista, toimintaympäristön pitää olla kunnossa. Sitä vaadimme myös alihankkijoiltamme ja muulta sidosryhmältämme.

Toiminta laajenee, tule töihin meille!

Viime vuosien aikana olemme laajentaneet toimintaamme erityisesti Äänekoskella, Kouvolassa ja uusimmassa yksikössämme Hämeenlinnassa. Kasvamme edelleen ja henkilökuntamme määrä kasvaa.

Myönteisen kehityksen myötä etsimme koko ajan lisää huipputyyppejä joukkoomme. Haemme sekä uraansa aloittelevia ja kokeneita asiantuntijoita monenlaisiin tuotanto-, esimies-, myynti- ja hallintotehtäviin.

Jätä meille rohkeasti avoin hakemus – katsotaan yhdessä, löytyykö meiltä juuri sinulle sopiva rooli.