Puupakkaukset

Kuljeta tuotteesi ehjänä perille kaikissa olosuhteissa

Laadukas puupakkaus suojaa tuotteesi

Me tiedämme, että tuotteidenne täytyy saapua asiakkaalle ajallaan ja asianmukaisesti pakattuna. Hyvin pakattu lähetys kestää kovaa käsittelyä, vaativia kuljetusolosuhteita ja monenlaisia varastointiolosuhteita.

Anna asiantuntijamme auttaa tarpeeseenne soveltuvan ja kustannustehokkaan pakkaustavan toteutuksessa.

Kokemusta ja tietoa toimialoista

Tarjoamme yrityksellesi markkinoiden parhaat puupakkausratkaisut. Valmistamme ja toimitamme puu- ja vaneripakkauksia kaikkiin eri kuljetustarpeisiin. Vankka kokemuksemme eri toimialojen pakkausratkaisuista, sekä tehokas ja joustava toimintatapamme antavat oivallisen lähtökohdan kehittää ja toteuttaa kilpailukykyisiä ratkaisuja juuri sinulle. Kokemuksellamme vältät pakkaamisen sudenkuopat ja huomioit koko logistisen ketjun toimijat ja käytännöt.

Tuotteesi mukaan räätälöidyt puupakkaukset

Puupakkaustemme materiaali on aina ISPM-15 standardoitua, uunikuivattua sahatavaraa tai koivu- ja havuvaneria. Valmistamme pakkauksia omien tai asiakkaidemme piirustusten mukaan, ja valmistussarjat ovat yksittäisistä kappaleista aina suurempiin toimituseriin.

Puupakkausten tuotevalikoimaamme kuuluvat standardi- tai asiakasmitoitetut tuotteet, kuten:

  • puu- ja vanerilaatikot
  • häkit
  • kuljetuspukit ja -alustat
  • niihin liittyvät muut pakkausmateriaalit.

Ota meihin yhteyttä, keskustelemme mielellämme lisää siitä, kuinka voimme yhdessä parantaa pakkaustoimintojenne kilpailukykyä! 

Puulaatikot

Puulaatikot antavat maksimaalisen suojan tuotteille ja ne kestävät kovaakin käsittelyä. Puulaatikoita käytetään tavallisesti painavien tuotteiden pakkaamisessa. Meripakkaus- tai muu varustelu sovitaan aina erikseen. 

Häkit

Häkit ovat edullinen vaihtoehto vähemmän suojaa vaativien tuotteiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen. Niitä voidaan pinota pakattunakin useita päällekkäin. Pakkaukset toimitetaan elementteinä tai valmiiksi kasattuna. 

Vaneripakkaukset

Vaneripakkaukset ovat siistejä, kevyitä ja taloudellisia pakkauksia, jotka antavat hyvän suojan tuotteille. Ne kestävät hyvin käsittelyä sekä monenlaisia varastointiolosuhteita. Vaneripakkaukset soveltuvat erityisen hyvin lentorahtipakkauksiksi. Vaneripakkauksiin on mahdollista saada laadukkaasti myös erilaiset logopainatukset ja muut merkinnät, vaikka monivärisenä. 

Alustat

Alustojen tuotekirjo on hyvin laaja. Valmistamme lukuisan määrän erilaisia asiakasmitoitettuja lavoja, alustoja ja pukkeja, valmistuserien ollessa yhdestä kappaleesta aina suurempiin toimituseriin. Järeimmät alustat ovat pituudeltaan yli 10 metriä ja niihin tuleva taakka voi olla painoltaan huomattava, jopa yli 10 tonnia. Toteutamme aina optimaalisen vaihtoehdon myös pienille tai vähän suojaa vaativille tuotteille. 

Muut puu- ja vanerituotteet

Valmistamme itse tai alihankkijoitamme hyödyntäen mitä erilaisempia puu- ja vanerituotteita, joita voi käyttää pakkaus-, kuljetus- tai varastointitarkoituksessa. Esimerkiksi erilaisten työstettyjen vanerilevyjen tai tukipuiden avulla tuotteet voidaan pakata, kuljettaa tai varastoida paremmin, tehokkaammin ja turvallisemmin. Valmistamme ko. tuotteita tavallisesti hieman suuremman määrän varastoomme ja toimitamme niitä tarpeen mukaan asiakkaalle pienemmissä erissä muiden tuotteidemme mukana.