Earthpac Oy ostaa Hoky Lavarakenne Oy:n liiketoiminnan

Earthpac Oy ja Hoky Lavarakenne Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoimintakaupasta. Yrityskaupan avulla Earthpac Oy vahvistaa läsnäoloaan Kotkan talousalueella.

On sangen miellyttävää, että liiketoimintakauppa Hoky Lavarakenne Oy:n kanssa onnistui. Earthpac Oy:llä on laaja lavojen ja puupakkausten tuotevalikoima ja muut asiakkaidemme vaatimat pakkausmateriaalit. Toimitamme jo yli 4 miljoonaa pakkausta asiakkaillemme vuosittain. Hoky Lavarakenne Oy sopii hyvin kasvustrategiaamme. Kaupan myötä tuotantopaikkakuntiemme määrä kasvaa nyt jo kuuteen, sanoo Earthpac Oy:n toimitusjohtaja Timo Nieminen.

Earthpac Oy toimii tällä hetkellä viideltä tuotantopaikkakunnalta (Äänekoski, Lieksa, Kruunupyy, Kouvola ja Hämeenlinna) ja Kotkan talousalueen toimipiste täydentää tuotantorakennetta erinomaisesti. 

Earthpac Oy auttaa asiakkaitaan tarvittaessa lopputuotteiden pakkaamisessa tai asiakkaiden varaston operoinnissa. Näistä ePac – palveluista yhtiöllä on pidempiaikaista kokemusta isojen, vaativien asiakkaiden osalta.

Tutkimme myös muita yritysostoja kasvustrategiamme toteutukseen. Tulemme investoimaan voimakkaasti ostettujen yhtiöiden teknologiseen kehittämiseen ja tehokkuuteen, sanoo talous- ja kehitysjohtaja Harri Kaisto.

Earthpac Oy on ISO 14001 sertifioitu yritys. Sertifikaatin mukaisesti yhtiö toimii ympäristövastuullisesti sekä tuotevalmistuksessa, että koko yritystoiminnassa.

Earthpac ja Hoky Lavarakenne allekirjoitustilaisuus 15.8.2023