Uudet kuormalavat

Automatisoitu ja asiakkaan tarpeista lähtevä kuormalavatuotantomme on yrityksemme ylpeyden aihe

Tehokkaalla kuormalavojen valmistuksella kilpailukykyä pakkaamiseen

Valmistamme kuormalavoja tuotantoyksikössämme tehokkailla automaattilavalinjoilla. Moderni tuotantomme pitää yllä varastojemme kapasiteettiä reagoida nopeasti suureenkin tarpeeseen. Siksi vakiomittaisia lavoja on varastoissamme aina yli 100 000 kpl. Tuotannon robotiikka tarkoittaa myös kuormalavojen tehokasta valmistamista, mikä konkretisoituu asiakkaillemme kilpailukykyisenä hintana.

Valmistamme ja toimitamme:

  • uusia ja kierrätettyjä kertalavoja
  • kierrätettyjä EUR- ja FIN -lavoja
  • uusia lavakansia
  • uusia ja kierrätettyjä kauluksia
  • asiakkaille räätälöityjä erikoislavoja

Räätälöidyt palvelut ja toimitusvarmuus

Lavat on aina suunniteltu juuri tarpeisiinne sopiviksi. Valmistamme teille lavat, jotka täyttävät kaikki toimintanne vaatimukset. Toimitamme valmiit lavat teille haluttuna toimituseränä oikeaan aikaan ja sovittuun paikkaan.

Me takaamme, että valmistuksessamme toteutuu kotimaisuus, laatu, toimitusvarmuus ja ekologisuus.

Laatua ja vastuullisuutta

Varmistamme lavojen laadun valmistalla kaikki tuotteemme lajitellusta sahatavarasta. Puu kulkee huippuunsa kehittyneen prosessimme läpi ja jalostuu siinä käyttöönsä soveltuvaksi kuormalavaksi.

Valikoimastamme löytyvät sekä yleisimmin käytetyt dimensiot, että asiakkaan erityistarpeen mukaan mitoitetut lavakoot ja rakenteet pienistä suuriin sarjoihin. Valmistamamme lavat leimataan IPPC ISPM-15 merkinnöin vientikohteen vaatimusten mukaan. Voimme myös leimata kaikki lavamallit omalla logollanne tai nimellänne. 

Huolehdimme myös tuottajavastuusta keräämällä ja kierrättämällä käyttökelpoiset kuormalavanne sekä lavakaulukset asiakkaidemme tarpeisiin sekä muuhun hyötykäyttöön. Lue keräys- ja kierrätyspalvelustamme lisää täältä. 

Käytetyt kuormalavat

Kun haluat lavat nopeasti järkihintaan ja ympäristöä suosivalla tavalla,
niin laadukas kierrätyslava on oikea ratkaisu

Lavan uusiokäytöllä säästät
rahaa ja luontoa

Käytetty kuormalava säästää paitsi aikaa ja ympäristöä, myös rahaa. Meillä on varastossamme laaja valikoima käytettyjä täysin käyttökuntoisia lajiteltuja lavoja. Olemme tarkastaneet jokaisen lavan huolellisesti ja todenneet ne edelleen toimivaksi.

Näitä meiltä löytyy yleensä varastosta:

• EUR-lavat (laatuluokat A, B ja C)
• FIN-lavat
• yleisimmät kertalavat (1000 x 1200 mm, 800 x 1200 mm ja 600 x 800 mm).

Klikkaa kuvia ja katso lavojen laatuluokista mallikuvat.

Kuormalavojen ja lavakaulusten osto

Tuottavatko käytetyt kuormalavat ja lavakaulukset päänvaivaa? Anna meidän auttaa!

Ostamme ehjät ja korjauskelpoiset EUR- ja FIN-standardien mukaiset lavat, kertalavat ja kaulukset. Noudamme lavat toimipisteeltänne järkevin toimituserin mistä päin Suomea tahansa.

Luotettava kierrätyspalvelumme hoitaa tuottajavastuun puolestanne ja samalla saatte tilaa ja järjestystä. Maksamme lavoista käyvän hinnan niiden kunnon perusteella.

Tarkastamme ja lajittelemme vastaanotetut lavat hyötykäyttöön – joko myymällä järkihintaan eteenpäin kaupan, logistiikan ja teollisuuden käyttöön, tai toimittamalla energiahyödykkeeksi. 

Kari Saloniemi

Kiinnostuitko? Ota heti yhteyttä Kariin,
jos haluat päästä järkevästi eroon
turhista lavoista ja kauluksista.

Kari Saloniemi

Uudet ja käytetyt kuormalavat, sahatavara ja vienti

+358503203065