Lavakaulukset

Lavakauluksella joustavaa pakkaamista

Lavakaulus yhdessä kuormalavan kanssa mahdollistaa monipuolisten pakkausten toteuttamisen juuri tarpeittesi mukaisesti. Toimittamiemme lavojen, kaulusten ja levyjen avulla voit toteuttaa tuotteellesi juuri sopivan suojaavan umpipakkauksen. Koska lavakaulus estää lavalla kuljetettavien irtotuotteiden putoamisen, se sopii erinomaisesti esimerkiksi pienten ja irtonaisten tuotteiden liikutteluun ja varastointiin.

Kokoon taitettuina lavakaulukset säästävät myös huomattavasti kallisarvoisia neliöitäsi. Toimitamme lavakauluksia erikseen tai yhdessä kuormalavojen kanssa.

Tarpeesi mukaan mitoitetut lavakaulukset

Saat meiltä laadukkaat lavakaulukset joko uusina, tai kierrätettyinä. Toimitamme lavakaulukset niin standardimittaisina (EUR ja FIN), kuin tarpeesi mukaan mitoitettuina erikoiskokoina. Kaikki kaulusmallit voidaan myös poltto- tai musteleimata omalla logollanne.

Tuottavatko käytetyt kuormalavat ja lavakaulukset päänvaivaa?

Levyt

Toimitamme kovalevyjä, lastulevyjä ja vanereita asiakkaan tarpeiden mukaisissa mitoissa ja toimituserissä.

Levyt soveltuvat kauluksen sisälle, lavan kanteen ja pakkauksen päälle suojaamaan tuotetta kuljetuksen ja siirtelyn aikana. Levy jäykistää pakkauksen rakennetta ja mahdollistaa myös pakkausten pinoamisen päällekkäin.

Saat meiltä levyt kaikkien muiden pakkausmateriaalien kanssa samasta paikasta. Toimitamme pieniäkin eriä kustannustehokkaasti muiden tuotteidemme mukana.

Meiltä löytyy yleensä suoraan varastosta standardikokoisia pohja- ja kansilevyjä.

  • Kansilevyt: 600 mm x 800 mm, 800 mm x 1200 mm ja 1000 mm x 1200 mm
  • Pohjalevyt (sopii kauluksien sisälle): 550 mm x 750 mm, 750 mm x1150 mm ja 950 mm x1150 mm