ePac logistiikkapalvelut

Logistiikalla on merkittävä vaikutus yritysten kilpailukykyyn, sillä logistiikkakustannukset syövät keskimäärin yli kymmenesosan yritysten liikevaihdosta. Pakkaustarvikkeen elinkaaren aikana suurin osa ajasta kuluu sen siirtoihin sekä varastointiin. ePac-palvelullamme haemme asiakkaidemme kanssa ratkaisuja toimitusketjun tehokkuuden ylläpitämiseksi ja kustannusten alentamiseksi.

ePac-palvelumme käsittää tulo-, sisä- ja lähtölogistiset ratkaisut aina toimitusketjun nykytila-analyysistä ja optimoiduista mallinnuksista käytännön ratkaisuihin ja toimintaan omissa sekä asiakkaan tiloissa. Varasto- ja materiaalinhallintakalustomme sekä varastonhallinta suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle tämän tarpeita vastaaviksi.
Ennen käyttöönottopäätöstä kartoitetaan toiminnan nykytila ja mitataan ePac-palvelun tuomat hyödyt yhdessä asiakkaan kanssa.

Vahva osaamisemme perustuu pitkään kokemukseen omista sekä asiakkaidemme prosesseista, mitä hyödynnämme päivittäin asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseksi pakkauslogistiikassa.

Jos tila, aika, henkilöresurssit tai pääoma rajoittavat pakkaustoimintaasi sekä sen kehittämistä, ota yhteyttä, meillä on hyvät lähtökohdat menestykselliselle ePac-toiminnalle. Emme tuota vain hyviä ratkaisumalleja, vaan viemme ne myös käytäntöön. Miten voimme palvella sinua ja yritystänne?

OTA YHTEYTTÄ

Kari Saloniemi

+358 50 3203 065

Meiltä kaikki asiakaskohtaiset puupakkaukset

Earthpac Oy on strategiansa mukaisesti jatkanut vahvaa kasvuaan. Osana tätä kasvua olemme valmistaneet pari vuotta menestyksekkäästi myös vaativimpia puu- ja vaneripakkauksia. Nämä pakkaukset räätälöidään asiakastarpeiden mukaan koko toimitusketjun ja sen erityisvaatimukset huomioiden. Pakkausten valmistusmäärät vaihtelevat yksittäiskappaleista suurempiin sarjoihin. Tärkeä elementti kilpailukyvyssämme on tehokas tuotantomme, jossa hyödynnämme soveltuvin osin tuotantomme monipuolista ja automatisoitua konekantaa myös erikoispakkausten … Lue lisää