ePac logistiikkapalvelut

Logistiikalla on merkittävä vaikutus yritysten kilpailukykyyn, sillä logistiikkakustannukset syövät keskimäärin yli kymmenesosan yritysten liikevaihdosta. Pakkaustarvikkeen elinkaaren aikana suurin osa ajasta kuluu sen siirtoihin sekä varastointiin. ePac-palvelullamme haemme asiakkaidemme kanssa ratkaisuja toimitusketjun tehokkuuden ylläpitämiseksi ja kustannusten alentamiseksi.

ePac-palvelumme käsittää tulo-, sisä- ja lähtölogistiset ratkaisut aina toimitusketjun nykytila-analyysistä ja optimoiduista mallinnuksista käytännön ratkaisuihin ja toimintaan omissa sekä asiakkaan tiloissa. Varasto- ja materiaalinhallintakalustomme sekä varastonhallinta suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle tämän tarpeita vastaaviksi.
Ennen käyttöönottopäätöstä kartoitetaan toiminnan nykytila ja mitataan ePac-palvelun tuomat hyödyt yhdessä asiakkaan kanssa.

Vahva osaamisemme perustuu pitkään kokemukseen omista sekä asiakkaidemme prosesseista, mitä hyödynnämme päivittäin asiakkaidemme kilpailukyvyn parantamiseksi pakkauslogistiikassa.

Jos tila, aika, henkilöresurssit tai pääoma rajoittavat pakkaustoimintaasi sekä sen kehittämistä, ota yhteyttä, meillä on hyvät lähtökohdat menestykselliselle ePac-toiminnalle. Emme tuota vain hyviä ratkaisumalleja, vaan viemme ne myös käytäntöön. Miten voimme palvella sinua ja yritystänne?

OTA YHTEYTTÄ

epac-antonkiiskinen

Anton Kiiskinen

+358 40 0598 485

Petri Haakana Earthpac Oy:n liiketoimintajohtajaksi

KTM Petri Haakana on aloittanut 1.3.2017 Earthpac Oy:n liiketoimintajohtajana. Haakanalla on pitkä ja laaja kokemus sisälogistiikan ja teollisuuspakkausten parissa. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Suomen Transval Group Oy:ssä ja HUB logistics Oy:ssä. Earthpac Oy:n palvelut ja tuotteet kattavat jatkossa entistä paremmin myös teknologiateollisuuden asiakaskunnan tarpeet. ”Petri Haakanan osaaminen ja näkemys tukevat erittäin hyvin Earthpacin … Lue lisää